BANCI | Educatie financiara

Forta mobile banking-ului pusa in slujba gestiunii financiare

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Garanti Bank
2017-01-26 12:06

Maeștrii cifrelor și ai Excel-ului – economiștii - vorbesc de ceva timp despre “revoluția mobilă”, în care băncile trebuie să își adapteze produsele și serviciile la noua generație de clienți, pentru care telefonul mobil este indispensabil: generația Millennials. Dintre ei, aproape 70% utilizează aplicațiile de mobile banking pentru operațiunile financiare, spune un studiu realizat de Rezervele Federale Americane.

Aici intervin eu, E-lefantul Click de la Garanti Bank, maestru al mediului online și cel mai mare fan al aplicațiilor mobile. Datele de mai sus arată clar că telefonul mobil devine esențial în relația dintre bancă și clienții săi. Oamenii caută tot mai mult metode eficiente și rapide de a efectua plăți si transferuri bancare, iar aplicațiile pentru telefonul mobil reprezintă cea mai potrivită soluție pe care băncile o pot oferi în acest context.

La nivel european, Marea Britanie are cei mai mulți utilizatori când vine vorba de aplicațiile de mobile banking, însă, și România, devine încet dar sigur o piață pe care aplicaţiile de mobile banking încep să fie din ce în ce mai folosite, observându-se o creştere anuală constantă a numărului de utilizatori.

Pentru a răspunde nevoilor clienților săi, Garanti Bank a creat Mobile Me, o superaplicație care le permite acestora să își gestioneze bugetul prin intermediul telefonului. De ce este o superaplicație? Fiindcă Mobile Me este tot ce ai nevoie pentru a realiza o mulțime de operațiuni în timp ce bei un ceai pe canapeaua ta comodă.

Poți:

–    să fii la curent cu statusul contului tău sau istoricul tranzacțiilor;

–    să faci transferuri în lei;

–  afla informaţii şi efectua tranzacţii carduri;

–    să plătești facturi;

–    să transferi bani între conturile tale în valute diferite;

–    să știi mereu unde găsești cel mai apropiat BancoSmart, bancomatul inteligent al Garanti Bank, dar și cea mai apropiată agenție Garanti.

Pe cât de simplu este să o folosești, pe atât de simplu este să o și descarci din App Store și Google Play.

Forța mobile banking-ului să fie cu voi!

Taguri: plati online  Garanti BBVA  cont bancar  mobile banking  

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Educatie financiara



Cand bancile promoveaza creditele cu dobanda fixa, tu fii atent(a) la cea variabila!

De ce? Raspunsul e intuitiv: ne aflam intr-o etapa de scadere a dobanzilor, dupa ce acestea au atins un varf de crestere in 2023, din cauza inflatiei. Dobanzile fixe sunt recomandabile intr-o perioada cand nivelul acestora este redus si urmeaza un nou ciclu de detalii

Blocarea profitului din criptomonede in Blockchain este o metoda de frauda online

"Cum pot scoate banii mei profit din tranzacții cu bitcoin blocați în blockain să nu mai trimit bani înainte că mam săturat de minciuni și înșelat, vă mulțumesc de înțelegere și aștept răspuns", intreaba un cititor. "La fel prescriu mai detalii

Geolocalizarea, o masura de protectie impotriva fraudelor luata de ING Bank

ING Bank adopta o masura de protectie impotriva fraudelor online si cu cardul, in premiera pe piata bancara din Romania: geolocalizarea. Prin acest nou serviciu, disponibil in aplicatia Home Bank, ING detecteaza tranzactiile bancare facute de fraudatori, cu detalii

Mama mea de 74 de ani a facut 10 credite la IFN-uri si acum are de platit dobanzi de 4.000 de lei din pensia de 2.300 de lei. Ce pot sa fac?

„Mama mea, in varsta de 74 de ani, cu afectiuni neuronale nediagnosticate legal (pentru ca refuza un control ce ar putea duce la internarea ei, are 9 pisici de crescut) m-a anuntat ca a contractat peste 10 credite de la 10 IFN-uri si are de platit 4.000 de lei pe luna doar dobanzi din detalii

 



 

Ultimele Comentarii