BANCI | Ultima Ora

Creditele acordate de Patria Bank sunt asigurate de Allianz-Tiriac

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-01-31 21:34

În luna decembrie 2017, Allianz-Ţiriac şi Patria Bank au demarat un parteneriat în baza căruia clienţii băncii pot beneficia de protecţie financiară prin intermediul unei asigurări de viaţă de grup Allianz-Ţiriac.

Parteneriatul Allianz-Ţiriac - Patria Bank vizează persoanele fizice care aplică pentru contractarea unuia din produsele de creditare oferite de Patria Bank, anunta banca intr-un comunicat, in care mai adauga urmatoarele:

La solicitarea unui produs de creditare oferit de Patria Bank, clientul poate opta pentru includerea în asigurarea de viaţă de grup Allianz-Ţiriac, valabilă pe toată perioada creditului.

În baza unei prime unice, clientul beneficiază atât de protecţie financiară pentru pierderea involuntară a locului de muncă, cât şi de acoperirea riscului de deces. În cazul decesului din orice cauză a contractantului, creditul va fi acoperit în totalitate de asigurarea de viaţă, Allianz-Ţiriac preluând astfel datoria financiară de la moştenitorii legali ai contractantului.

Nicolae Avram, Director Vânzări şi Distribuţie Allianz-Ţiriac
Nicolae Avram, Director Vânzări şi Distribuţie Allianz-Ţiriac

Nicolae Avram, Director Vânzări şi Distribuţie Allianz-Ţiriac - „Suntem încântaţi să aducem un plus de siguranţă şi protecţie clienţilor Patria Bank şi familiilor acestora. Colaborarea cu Patria Bank aduce beneficii importante oricărei persoane care doreşte să acceseze un produs de creditare, asigurânduse în acelaşi timp că familia sa nu va râmâne cu o datorie bancară în cazul unor evenimente nefericite. Parteneriatul Patria Bank – Allianz-Ţiriac oferă clienţilor o soluţie integrată de achiziţie, ofiţerul bancar având la dispoziţie toate instrumentele electronice dar şi competenţele necesare pentru a prezenta şi oferta ambele produse.”

Tică Dumitru, Director relaţii comerciale persoane fizice Patria Bank
Tică Dumitru, Director relaţii comerciale persoane fizice Patria Bank

Tică Dumitru, Director relaţii comerciale persoane fizice Patria Bank – “Este important ca orice client Patria Bank să se simtă confortabil în faţa prezentului, dar şi a viitorului. Parteneriatul cu Allianz-Ţiriac aduce un plus de confort din punct de vedere financiar clienţilor şi familiilor lor. Schimbările neprevăzute in activitatea profesională sau în viaţă aduc o presiune financiară ce poate fi prevenită acum, prin aceste asigurări. Astfel, clienţii noştri pot fi pregătiţi chiar şi în faţa neprevăzutului cu ajutorul acestui parteneriat.”

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii