BANCI | Ultima Ora

Ce cadouri ofera bancile de sarbatori pentru cei care folosesc cardurile pentru platile in magazine

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2014-12-08 10:43

Bancile ofera o serie de cadouri clientilor care-si folosesc cardurile pentru plata cumparaturilor in magazine in aceasta perioada de sarbatori. Si nu fara motiv, intrucat utilizarea unui card in locul banilor cash este atat in avantajul bancilor, cat si a clientilor acestora: in primul rand, toata lumea economiseste bani, pentru ca platile cu cardul sunt mai ieftine decat cu numerarul; in al doilea rand, toata lumea are de castigat: platind cu cardul poti primi reduceri si promotii in magazine, acestea fac mai multe vanzari iar bancile proceseaza mai multe tranzactii; in al treilea rand, toata lumea se simte in siguranta, pentru ca banii de pe un card nu se pot pierde, chiar daca ramanem fara card, din diverse motive.

Revenind insa la cadouri, sa vedem ce cadouri pot primi cei care fac plati cu cardul in aceasta perioda. Sa luam doar cateva exemple de promotii derulate de banci sau de procesatorii de carduri:

100 de premii in valoare de 1.000 de euro fiecare oferite de Visa

Posesorii de carduri Visa emise in Romania, indiferent de tipul si moneda cardului, care realizeaza in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2014 cel putin o tranzactie cu cardul la POS sau online la comerciantii din Romania sau strainatate, sunt inscrisi in mod automat intr-o promotie pentru a castiga unul dintre cele 100 de premii in valoare de 1.000 de euro fiecare. Fiecare tranzactie efectuata in perioada promotiei reprezinta o inscriere automata in promotie, neexistand un plafon maxim de inscrieri.

Valoarea totala cu TVA a premiilor ce pot fi oferite in cadrul promotiei este de 100.000 EUR.

10 excursii tip city break la Paris, oferite de MasterCard

Utilizatorii cardurilor MasterCard emise de aproape toate bancile pot castiga 10 excursii tip city break la Paris oferite de MasterCard. Singura conditie este efectuarea de plati cu cardul, pentru fiecare plata alocandu-se un punct, iar pentru o plata cu cardul contactless, doua puncte. Cu cat faceti mai multe plati cu cardul, cu atat acumulati mai multe puncte, astfel ca sansele de castig la trangerea la sorti sunt mai mari.

Cu cardurile BCR castigi 45 de tablete, 30 de smartphone-uri si 15 laptopuri

Daca platesti, in aceasta luna, cu un card emis de BCR, saptamanal ai sansa de a castiga, prin tragere la sorti, premiile puse in joc in cadrul promotiei ce se deruleaza in decembrie: 45 de tablete, 30 de smartphone-uri şi 15 laptopuri.

Doua excursii la Londra de la CEC Bank

CEC Bank ofera celor care aplica pentru un card MasterCard PayPass si platesc cu el cumparaturile sansa de a castiga doua excursii de doua persoane la Cupa Mondiala de Rugby 2015 la Londra, sponsorizata de MasterCard. Pachetul contine transport, cazare, mese si bilete la meciul Romania-Irlanda. Perioada excursiei: 26-28 septembrie 2015.

Banca ofera si alte premii: lunar 2 tablete si saptamanal 3 mingi de rugby.

Cum se fac platile contactless: Trebuie doar sa apropii cardul de POS si plata a fost efectuata, plata fiind de 2 ori mai rapida decat o plata cu numerarul.

Plata contactless se poate face numai cand suma este introdusa si transmisa de catre casa de marcat catre terminalul POS al bancii, de care tu trebuie sa apropii cardul la 2-4 cm. Practic, platile din greseala sunt imposibile. Inclusiv in cazul terminalelor contactless pentru care suma de plata este prezentata automat, cum ar fi cele instalate în transportul public, exista masuri speciale pentru prevenirea platilor eronate.

UniCredit Tiriac are 9 televizoare si 10 aparate foto pentru cei care platesc cu cardurile de credit sau de debit

UniCredit Tiriac ofera 9 televizoare Samsung si 10 aparate foto Nikon prin tragere la sorti celor care folosesc cardurile de credit sau de debit pentru tranzactii de minim 750 lei. Cu cat folosesti cardul mai des, cu atat ai mai multe sanse. Poti sa faci cate tranzactii vrei! De fiecare data cand atingi pragul minim valoric de tranzactii esti inscris automat in tragerea la sorti, precizeaza banca.

10 telefoane mobile si 10% cash-back pentru utilizatorii de carduri de credit Alpha Bank

Alpha Bank deruleaza o campanie pentru persoanele fizice care aplica pentru un card de credit si efectueaza cu acesta plati la comercianti cu o valoare de minim 100 lei/tranzactie.

In cadrul campaniei se vor acorda 2 categorii de premii: 10% cash-back din valoarea tranzactiilor efectuate la comercianti, nu mai mult de 100 RON/card, si 10 premii constand fiecare intr-un telefon Samsung Galaxy Alpha, in valoare de 620 Euro/premiu (TVA inclus).

Raiffeisen ofera studentilor o calatorie in strainatate si diverse gadgeturi

Raiffeisen deruleaza un concurs pentru studenti pe un site dedicat, studentbank.ro, marele premiu fiind de 4000 de euro pentru o calatorie in strainatate, precum si diverse gadgeturi, in fiecare saptamana, precum telefoane mobile sau camere foto si video.

Comentarii



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

Din aplicatia BT Pay s-au deschis 10.000 de conturi in 2 luni

Peste 10.000 de persoane au devenit clienți ai Băncii Transilvania în decurs de două luni fără a fi necesar niciun drum la bancă, doar folosind aplicația BT Pay pentru deschiderea contului curent, anunta banca intr-un comunicat, in care adauga: Opțiunea Deschidere de cont detalii

 



 

Ultimele Comentarii