ING system failure | Ultima Ora

Cardurile ING nu functioneaza de peste 3 ore (actualizat)

Trimite stirea unui prieten
Nume *
E-mail *
E-mail prieten *
Mesaj
Cod validare * Turing Number
Tastati codul din imagine (doar cifre)
195.154.184.126

Autor: Bancherul.ro
2018-07-26 14:34

Cardurile ING Bank nu functioneaza de peste trei ore, nici la ATM-uri, nici pentru platile la POS-urile magazinelor sau online.

"Momentan intampinam probleme in tranzactionarea cu cardul pentru o parte dintre utilizatori", anunta ING pe site-ul propriu.

"Iar nu va merge sistemul? Cardurile nu sunt recunoscute nici la bancomatele voastre nici la bancomatele altor banci!!!", a reclamat un client.

"3D Secure-ul (sistemul de transmitere a parolelor pentru platile online cu cardul) este picat", a conformat un alt client al ING.

"ING Gara de Nord, bataie de joc!", a comentat clientul ING care a postat pe Facebook si fotografia de mai sus, cu ATM-urile ING nefunctionale.

Pe site-ul bancii se precizeaza ca este functionala aplicatia de online banking Home Bank, precum si Call Center-ul.

In acest moment (14:45), pe site-ul ING, la starea serviciilor, apare ca tranzactiile cu cardul sunt functionale, insa este mentinuta in continuare informarea "Momentan intampinam probleme in tranzactionarea cu cardul pentru o parte dintre utilizatori".

Problema a fost rezolvata, precizeaza ING

Reprezentantii ING au precizat, pentru Bancherul.ro, ca in acest moment (15:45) cardurile functioneaza fara probleme:

"Intr-adevar, am intampinat azi probleme cu autorizarea unor tranzactii cu cardul, resimtite de o parte dintre clientii nostri in operatiunile de la ATM-uri sau la comercianti. Serviciul de call center a preluat solicitarile acestora si a oferit suport in operatiuni le acestora.

In acest moment sistemele sunt restaurate si monitorizam in continuare buna functionalitate a acestora. Statusul serviciilor bancii poate fi urmarit si pe pagina ing.ro."

Probleme frecvente cu Home Bank

ING are probleme frecvente mai ales cu functionarea aplicatiei de online banking Home Bank.

Ultima data s-a intamplat chiar la inceputul acestei saptamani, dupa ce ING a lansat oficial optiunea de plati cu telefonul mobil la POS-urile magazinilor, direct din aplicatia Home Bank, aceasta nu a putut fi accesata in varianta desktop.

Problema a durat pe parcursul intregii zile, fiind remediata abia in dimineaza zilei urmatoare, conform situatiei serviciilor de pe site-ul ING.ro. (vezi aici detalii

Totusi, unii clienti ai ING s-au plans ca nu au putut accesa site-ul Home Bank nici pe parcursul zilei de marti.

 

Comentarii

FlorentinA
dezamagire
M-am facut de ras cu un cos plin de cumparaturi, cu 20 de persoane care asteptau dupa mine pentru ca imi aparea numai “tranzactie refuzata”! Si nu aveam nici cash la mine...se uitau toti ca si cum sunt cazuta de pe luna

Vasile Coman - Bancherul.ro
Card ING nefunctional
Cand si unde nu ati putut plati cu cardul ING?

Petre Marian
Tranzacții ING
Nu intra cardul in atm. Nu îl recunoaște. Un angajat de la ING mi-a spus că s-a demagnetizat! Greșit, pentru că pot face plati la magazine. Aceeași problemă cu cardul soției. Nu poate fi o coincidență. Am nevoie și de chash , plec în concediu și din cauza voastră am pierdut o zi. Cine mă despăgubește pt timpul pierdut?



Adauga un comentariu
Nume *:

E-mail *:
(nu se afiseaza pe site)
Subiect:
*
Comentariu:

Turing Number

Tastati codul din imagine (doar cifre)  



Adauga un comentariu folosind contul de Facebook

Alte stiri din categoria: Ultima Ora



BRD scumpeste substantial comisioanele

BRD majoreaza semnificativ comisioanele standard aferente operatiunilor derulate la ghisee si online de persoane fizice, precum transferurile, retragerile de numerar sau administrarea unui cont. Comisionul lunar pentru administrarea unui cont curent standard, in detalii

CEC Bank acorda fermierilor credite cu o parte din dobanda subventionata de stat

• CEC Bank este prima instituție bancară care a transmis solicitări către FGCR pentru obținerea acordurilor de finanțare granturi în cadrul Programului guvernamental CEC Bank susține finanțarea agriculturii românești prin acordarea detalii

Patria Bank acorda fermierilor credite pentru achizitia de produse agricole Agrii

Începând cu aceasta lună, Patria Bank oferă în parteneriat cu Agrii soluții pentru fermierii care au nevoie de finanțare pentru achiziția de inputuri agricole și obținerea unor recolte bogate și profitabile, anunta banca intr-un comunicat, in care detalii

Taxa de pod Fetesti (peaj) si vinieta de Ungaria (huvinieta) se pot cumpara si din aplicatia CEC Bank

• CEC Bank oferă totodată clienților săi posibilitatea să își actualizeze adresa de e-mail folosită în relația cu banca, direct din CEC app  CEC Bank oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea detalii

 



 

Ultimele Comentarii